Routebeschrijving

Ons Ruiterterrein ligt aan de kruising van de Hoverhofweg en de Kleine Winkelweg in Hout-Blerick. Hieronder staat de routebeschrijving voor de beste weg naar ons concours.

Vanuit richting Roermond / Tegelen (A73)

Neem de afslag nr. 14 richting Maasbree. Bij de verkeerslichten rechts (N273). Bij de volgende verkeerslichten weer rechts (Rieterhofweg) en daarna de 1e weg links (Grote Winkelweg). Van hieruit de borden “concours” volgen.

Vanuit richting Maasbree

Rijdt vanuit Maasbree richting Venlo (N275). Na  ”Paardenkliniek Venlo” de eerste weg rechts (Grote Winkelweg). Van hieruit de borden “concours” volgen.

Vanuit richting Nijmegen / Grubbenvorst (A73)

Neem de afslag nr. 14 richting Maasbree. Bij de verkeerslichten rechtdoor (Rieterhofweg) en daarna de 1e weg links (Grote Winkelweg). Van hieruit de borden “concours” volgen.

Vanuit richting Baarlo (N273)

Weg volgen tot de verkeerslichten ter hoogte van de aansluiting met de A73. Bij de verkeerslichten links af (Rieterhofweg). Daarna de 1e weg links (Grote Winkelweg). Van hieruit de borden “concours” volgen.

Als u komt kijken naar een van onze lessen kunt u ook op de rotonde op de N273 de afslag nemen richting de Moutzdijkweg en daarna gelijk rechts aanhouden richting de Hoverhofweg. U vindt het ruiterterrein dan naar ongeveer 500 m. aan uw rechterhand.